Jancsa Jani

Ebéd az Ürömi Hüttében

2015. június 13. Jancsa Jani

Még régebben, egy szentendrei állatmenhelyezés után kanyarodtunk erre, hogy a legendás knédliburger + csülök kombó után valami mást is kóstoljunk. 

2015-04-19_12_30_45.jpg

A belső amúgy még mindig igen barátságos, nekem nagyon bejön (meg a hisztis gyerekeknek is, a kutyákkal viszont semmi gond sincs).

2015-04-19_12_31_02.jpg

Kezdésnek egy jó húslevest kértünk, valamint a dekadencia csúcsát: a bajor perecet smalccal, ami nem más, mint zsír. Sok zsír. Kiskanállal lehet enni. Veszélyes előételnek, de imádtam.

2015-04-19_12_16_24.jpg

2015-04-19_12_16_09.jpg

Ezután jött az egyik főétel, amire az a vicc, hogy nagyon nem emlékszem mi volt, de akkor dekódoljuk a kép alapján: csirkemell bőrén sütve, sütőtökpüré, meg fürj-tükörtojás. Ahogy emlékszem, nem volt rossz, talán egy kicsit kevés.

2015-04-19_12_34_14.jpg

Természetesen nem maradhatott el a pizza sem: a signature, ÜH pizzát választottam, ementálival, szürkemarha szalámival, mangalicakolbásszal, és kolozsvári szalonnával.

2015-04-19_12_34_26.jpg

A kép nem adja vissza, de egy hatalmas deszkán érkezett meg, vékonyabb tésztával, tuti jó ízekkel.

2015-04-19_12_34_35.jpg

A desszertet sem tudtuk kihagyni: creme brulee XXL érkezett, több értelme lett volna valami olyat kérni, amit még nem kóstoltam, de ez meg nyilván hozta az elvárhatót.

2015-04-19_13_03_51.jpg

Az ebédet nagyon pörgették, szerintem egy óra alatt meg is voltunk tokkal-vonóval. Ajánlatos.

A bejegyzés trackback címe:

https://jancsajani.blog.hu/api/trackback/id/tr468835590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.