Gasztroblog - újratöltve!

Jancsa Jani

Megvan az új kedvenc balatonfüredi hoteled!

2018. május 15. - Jancsa Jani

A neve pedig nem más, mint a Boutique Hotel Annuska. Minden olyan jellemzővel rendelkezik, ami fontos lehet egy belföldi balatoni kiruccanáson - gyorsan fussunk is rajta végig!

2018-04-29_19_34_41.jpg

Első körben közel van a parthoz, nettó 5 perc séta és már lenn is vagyunk, viszont ez pont annyira elég, hogy az utca már nyugis legyen. Ráadásul bónusz, hogy a főúthoz is közel van, így ha kocsival érkezünk is adja. Ja igen, és bár fizetős, de saját parkolás is van, lévén, hogy az utcán előtte is fizetős, érdemes ezzel is élni.

2018-04-29_19_44_33.jpg

A felújított hotel egy szép nagy telken fekszik, amit elsőre nem vettem észre, mert kvázi hátulról érkeztünk, de a főbejárat oldalán van a kert, valamint a medanszié is, szóval érdemes egy kicsit felfedezni a dolgokat. Ha emlékeim nem csalnak, a hotel kétemeletes, a szobánk pedig a kvázi tetőtérben kapott helyet - ez viszont semmi negatívumot nem jelentett, maximum azt, hogy szebb volt a kilátás.

2018-04-29_19_35_06.jpg

Maga a szoba nem volt túlzottan nagy, egy dupla ágy, asztal, szekrény, valamint a zuhanyzós fürdőszoba, benne a wc-vel. Az ágy és a matrac extrakényelmes volt, valamint külön tetszett, hogy már usb-s töltők is helyet kaptak, tehát nem kell a fali kimeneteket stoppolni a feladatra.

A reggeli kilátás a Balatonra elég fasza volt, már csak a szobából is, de volt egy direkt kilátást biztosító kis panoráma is az északi oldalról, az még pluszban rátett egy lapáttal a feelingre

2018-04-30_08_00_53.jpg

Reggeli is volt az árban, a szokásos kipakolós módon, ami bár elsőre kevesebbnek tűnhet, mint a nagy láncoknál, totál elég volt, többfajta tojásos opcióval pluszban, amit mi szemtelen módon egy bundáskenyérre váltottunk be - bár ezt lehet nem kéne megírnom, mert most mindenki ezzel fog jönni. Sorry srácok, de túl jó volt a cucc. Külön kiemelendőek még a kencék, a körözött és a májas bajnok volt szintúgy.

2018-04-30_08_04_24.jpg

Kijelentkezés 11-ig, ami átlagosnak mondható, szóval ha gyorsak vagytok kaja után, vissza lehet feküdni egyet még kajakómázni.

2018-04-30_08_07_12.jpg

Májusban voltunk, a szobaár 30ezer körül mozgott két főre, ami szerintem egy ilyen helyre tök oké. Annyi biztos, hogy a hotel szuper volt, és bőven van rá sansz, hogy idén még visszatérünk!

Elérhetőség: https://www.facebook.com/boutiquehotelannuska/

A bejegyzés trackback címe:

https://jancsajani.blog.hu/api/trackback/id/tr3313944724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása