Jancsa Jani

Ízkavalkád Óbudán - Aum étterem

2019. március 29. Jancsa Jani

Amikor először hallottam, hogy a Flórián üzletközpont aljában nyílt egy étterem, nem is tudtam hová tenni a dolgot, de abban biztos voltam, hogy ide el kell látogatnom, amely később remek döntésnek bizonyult!

2019-03-23_20_29_07.jpg

Tovább

Szűrt víz és spanyol ízek a Belváros szívében

2018. június 14. Jancsa Jani

Az El Asador a Pata Negra harmadik egysége, melyben a Kálvin téri és a budai után újfent spanyolos kajákat kínálnak, csak itt a tapasok helyett inkább a húsokon, és a baszk konyhán van a hangsúly - ide látogattunk el egy közös rendezvényezős főzőcske erejéig, és kaptunk egy kis betekintést a mediterrán nyári étkezési kultúrából.

paprikakremleves.jpg

Tovább

Mexikói vegán újdonságok a Magic Burger étlapján

Ennél nagyobb képzavar elsőre nem is lehetne, mint ami a címben található, de akik figyelemmel kísérik a nemrég nyolcévessé vált burgerező történetét, azokat ez annyira nem lepi meg, lévén Lilla és Peti (a két tulaj) erősen vegán szemléletű, és ezt a Vegan Love után szépen a Magicben is meghonosítják.

2018-04-24_14_07_27.jpg

Tovább

Vlog #010 - Nem csak hasra gyúrok!

2017. július 12. Jancsa Jani

A vlog elérkezett első fordulópontjához, a 10. részhez. Ebben az epizódban kajálok egy jót Buda egyik elég frankó éttermében, edzem egy jót, majd bemutatom a Bamba sört, végül pedig a kora reggeli squash élettani hatásait mutatom be. 

Ha tetszett, lájkold a videót, és iratkozz fel ezen a linken!